zondag 22 maart 2009

How to look?

Een gewaagd onderwerp, maar we doen het toch: Uiterlijk. En niet zomaar gewoon uiterlijk, het uiterlijk van verreweg het aantrekkelijkste geslacht: de vrouw/het meisje (doorkrassen wat niet van toepassing is of je omcrikelt wat wel van toepassing is, of je doet gewoon wat je zelf leuk vindt, we leven in een vrij land weet je wel, als je in een extreem creatieve bui bent kun je mischien er zelfs een bloemetje of tekening bij maken ofzo, doe waar je vrolijk van wordt). Het is natuurlijk nogal subjectief dit, dus ff een disclaimer: Alles wat hier staat is puur mijn eigen mening.
Het gaat hier trouwens alleen om de dingen van je uiterlijk waar je iets aan kan doen, dus kleding enzo, niet over lichaamsgedoe (plastische chirurgie moet je sowiesow niet doen, is ieuw gatsie bah, ieuw, blugh).

Dit is dus eigenlijk een lijst van dingen die ik extreem seksie/chill/mooi/leuk (je kent het doorstreep verhaal ondertussen wel) vind bij meisjes.

Show some curves
Baggy kleding is natuurlijk super chill, maar het kan ook te overdreven, laat nog een beetje zien hoe je lichaam onder de kleding loopt. Er moet natuurlijk wat te raden zijn maar je zult toch een paar hints moeten geven. Het hoeft niet allemaal super skinny (Liever niet!) maar gewoon een beetje duidelijkheid mag best.
Hair
Dit is natuurlijk een beetje een twijfel geval; Je bent geboren met het haar wat je hebt, dus je hebt het neit helemaal onder controle, maar, je kunt er wel een hoop mee aan, dus, ik geef haar het voordeel van de twijfel en zet het er hier wel bij.
Het mooiste is nat haar (als het dan niet al z'n volume verliest), maar je kunt moeilijk om het uur doesen, dus hoewel dat zeker mooi is, gaat dit vanwege praktische redenen het grootste gedeelte van de dag niet op, dus, wat doen we dan de rest van de dag?
De rest van de dag zorg je er vooral voor dat je haar niet sluik is. Ook is het heel mooi als je haar highlights heeft, maar hier kun je (zonder te verfen) weinig aan doen als je het niet van jezelf al hebt. Doe je haar verder beetje leuk model, wat een beetje past bij je hoofd :P, niet alles stijl naar achter, maar gewoon, leuk, beetje voor je gezicht (niet teveel!). Gewoon leuk.
Kleding
Hooded sweaters
GE-WEL-DIG. Vesten en truien met capuchon zijn GE-WEL-DIG. Heel mooi, altijd goed, kan eigenlijk niet fout. Gewoon niet te groot en niet te klein en je zit wel goed. Het trouwens niet de bedoeling dat je de capuchon ook echt op doet, zeker niet als je er ook nog een pet onder doet ofzo, ieuw. Hiernaast dus een plaatje van het juist gebruik van een hooded sweater.
Jeans
Tsja, wat zullen we erover zeggen. SPIJKERBROEKEN HEERSEN! niets komt ook maar een beetje in de buurt. Rokken en andersoortige broeken delven allemaal het onderspit in de strijd tegen de spijkerbroek. Eigenlijk zijn alle spijkerbroeken goed (hoewel er natuurlijk altijd sommige beter zijn dan andere). Kwa kleur is het 't mooiste als de broek een beetje vaal is, maar niet helemaal, dus gewoon slijtplekken, zoals ze zo'n beetje altijd verkocht worden dus. Onderaan de ranks van de jeans staan de super glimmende jeans, hoewel zelfs die beter zijn dan andere benenkleding.
Shoes
Voor schoenen begin ik eigenlijk met een Don't ipv een Do; Namelijk: Hakken. NIET DOEN! GEEN HAKKEN! très très très importante (doe maar net alsof het echt frans is ;)) Ik vind dat je, als je op hakken staat, er zo extreem onnatuurlijk uitziet. De manier van lopen en staan, het slaat gewoon nergens op, het is gewoon niet mooi. Okee, hakken hebben het voordeel dat er meer met de kont wordt gewiebelt, maar, dat weegt totaal niet op tegen hoe onnatuurlijk het er verder uitziet. Wat je ook niet moet doen zijn laarzen. Ook niet goed! Niet mooi.
Wat moet je dan wel doen? SNEAKERS!, wat anders. Sneakers zijn prachtig, geweldig, kan niet fout. Kleurrijk of plain, All-stars of skate, allemaal top.
Make-Up
Belangrijk is: NIET TE VEEL! liever minder dan meer, eigenlijk nog beter, alleen bij ogen, accentueer je ogen, maar, doe verder niks, en als je het doet, zorg er dan voor dat we het niet zien. En ook niks met vreemde kleurtjes, gewoon, normale kleuren. Voor de ogen geld dat iets zwarts eromheen wel vet is, check die chick bij het stukje over hair, dat is wel gaaf. Dus, hiernaast een plaatje van hoe het niet moet.
Jewelry
In het kort: Nee.
In het lang: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Juwelen/Sieraden dus niet. Helemaal niet, geen, geen ringen, armbanden, kettingen, piercing, geen oorbellen, gewoon helemaal niet!
Accessories
Accesoires zijn een beetje een vak apart, sommige kunnen wel, andere kunnen niet. Het hangt er ook heel erg vanaf waar ze bij gebruikt worden. Dingen die sowiesow neit kunnen zijn prada tasjes met piepleine hondsjes erin ofzo, maar, dat leek me eigenlijk wel logsich. Dingen die sowiesow wel goed zijn, zijn van die vage dunne sjaals (met ruitjes!, yay voor ruitjes). En voor de rest is het eigenlijk heel afhankelijk van de rest van de outfit en jezelf.
Don't be cheap
Tenzij je bij tele2 werkt natuurlijk. Ik bedoel, zie er niet uit als een of andere goedkope hoer (als je je afvraagt wat je je daarbij meot voorstellen, zet dan een willekeurige hip-hop klip op, op MTV ofzo).
In Short
Dus, waar het eigenlijk op neer komt, niet teveel heel erg meisjes achtig, maar ook niet heel erg jonges achtig, gewoon. Een beetje Emo mag best, niet heel erg emo, maar een stukje emo erin is wel leuk. En ook niet te saai; dat kun je voorkomen door het kleurrijk te maken of ruitjes of streepjes oid.
Eigenlijk is er maar een goede tip hier en dat is: Wees jezelf!, ga niks forceren, dan vind ik het maar niet leuk, smaken verschillen, wat ik leuk vind vindt iemand anders mischien wel verschrikkelijk.

3 opmerkingen:

  1. Ik ben het vaak met je oneens, maar hier kan ik me op veel punten wel mee vinden:) ik vind hakken wel sexy,en sieraden mogen wel.. hoeft niet (als ze in bed maar uitgaan;)) voor die accessoires had ik nog wel een idee: armbandjes! touwtjes en andere vette dinge! beetje jack sparrow bandjes :P, ik moet me btw ook eens voornemen een ideale vrouw voor jou te tekenen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @AVA
    Jack sparrow bandjes is top, maar dan wel vrouwelijker:P

    BeantwoordenVerwijderen